Datum: 23-09-2023 - 02:18
25
aug
'18

Knuppelnieuws update: Tonknuppelen 2018 gered door portvaten.

Goed nieuws van de commissie tonknuppelen, het gezelligste evenementen op de woensdagochtend van de Kermis kan net als ieder jaar weer doorgaan. Het was een lange zoektocht en heeft veel hoofdbrekens, telefoongesprekken en mail wisselingen gekost maar het is ons toch gelukt. Wij laten ons natuurlijk niet uit het veld slaan door branden in Portugal, wat belangrijk is moet doorgaan...

en Tonknuppelen is belangrijk want wat zou een kermis zijn zonder. Dus ze zijn er weer en mooier dan ooit! Eerst nog getest met echte antieke Whiskyvaten maar dat werd een te grote uitdaging en dat de deelnemers een licht alcoholische versnapering tot zich nemen tijdens het Tonknuppelen is een ding maar om het complete terrein in een nevel en geur van overigens uitstekende whisky te hullen gaat misschien wel wat al te ver.

Dus nu vaten waar de port nog in zou moeten die zijn mooi vers en schoon. Wel zijn ze wat sterker dan de haringvaten die we anders gebruikten het gaat erom dat we met z’n allen beter ons best zullen moeten doen. Dus hard en raak gooien, Bob en Jos de Buurman en lauwe soep en baby soep, Jacco Oor en alle andere enthousiaste knuppelaars, want om half een moeten we er een punt achter zetten.

Hierbij nogmaals de oproep om allemaal weer gezellig naar de banen op het terrein van Landgoed in den Houte (Bavo-terrein) te komen op woensdagochtend om 09:00 uur. Let wel op de inschrijving dit jaar is niet bij Cafe van der Geest maar bij de het clubgebouw van Duinschutters. 

Dit evenement wordt gesponsord door, NWH jobs, Keurslagerij Koot Cremer services BV, Horticoop Rijnsburg, Loonbedrijf Jansen, Gebakkraam Brouwer en Mevr. Hogervorst- Rotteveel, Cultuurtechniek Bollenstreek en de Meeuwenoord Groep. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

Foto BON.