Datum: 03-07-2020 - 15:57
24
aug
'18
Vóórinschrijving Oranjefeesten bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’.
Geschreven door Oranjevereniging NWH

Vóórinschrijving Oranjefeesten bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’.

Let op!!! De locatie van de vóórinschrijving van de Oranjefeesten in Noordwijkerhout is gewijzigd…U kunt zich inschrijven op zaterdag 1 september tussen 18.30 en 19.30 uur bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’. Indien u bij vóórinschrijving gebruik wil maken van het donateursvoordeel, dient u de donateurskaart te tonen. Natuurlijk kunt u zich ook ter plaatse als donateur opgeven...

Gewoon even doen voor maar € 5,00 en u pakt gelijk uw voordeel mee. Indien u zich wenst in te schrijven voor het vogelschieten dient u een (kopie) van een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de (vóór)inschrijving. Bij de inschrijving dienen wij het documentnummer te noteren en niet zoals in voorgaande jaren het BSN-nummer, houdt u hier rekening mee.

Inschrijven voor alle activiteiten, mits anders in het programmaboekje vermeld, is op zaterdag 1 september van 18.30 tot 19.30 uur bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’ aan de Dijkzicht 4. Bij inschrijving na zaterdag 1 september is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.