Datum: 01-10-2023 - 17:59
24
aug
'18

Vóórinschrijving Oranjefeesten bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’.

Let op!!! De locatie van de vóórinschrijving van de Oranjefeesten in Noordwijkerhout is gewijzigd…U kunt zich inschrijven op zaterdag 1 september tussen 18.30 en 19.30 uur bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’. Indien u bij vóórinschrijving gebruik wil maken van het donateursvoordeel, dient u de donateurskaart te tonen. Natuurlijk kunt u zich ook ter plaatse als donateur opgeven...

Gewoon even doen voor maar € 5,00 en u pakt gelijk uw voordeel mee. Indien u zich wenst in te schrijven voor het vogelschieten dient u een (kopie) van een geldig legitimatiebewijs mee te nemen naar de (vóór)inschrijving. Bij de inschrijving dienen wij het documentnummer te noteren en niet zoals in voorgaande jaren het BSN-nummer, houdt u hier rekening mee.

Inschrijven voor alle activiteiten, mits anders in het programmaboekje vermeld, is op zaterdag 1 september van 18.30 tot 19.30 uur bij Schietvereniging ‘de Duinschutters’ aan de Dijkzicht 4. Bij inschrijving na zaterdag 1 september is het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.