Datum: 02-10-2023 - 11:00
23
aug
'18

Noordwijkerhoutse Femke bakt voor Stichting Dolphins4femke.

Femke is hard aan het sparen om een nieuwe dolfijntherapie rond te krijgen en helpt zelf heel hard mee met een lekkere actie. Voor slechts € 7,50 kan je bij Femke een kwarktaart bestellen in de smaken aardbei, citroen of naturel (zonder topping). Deze kunnen bij haar thuis worden afgehaald en vanaf drie taarten in Noordwijkerhout bezorgd worden. Lust je geen taart, heb je geen feestje binnenkort...

of woon je te ver weg maar wil je Femke graag helpen dan kan sponsoring natuurlijk ook. Je kunt een taart bestellen en betalen en dan zorgt Femke dat de taart bij een goed doel terecht komt, bijvoorbeeld de zorgboerderij, het verzorgingstehuis of een doel naar eigen keuze. Ook leuk is om een taart cadeau te geven.

U kunt natuurlijk ook sponsoren d.m.v. een schenking in de vorm van bak mixen, net zoals de Albert Heijn recent gedaan heeft. Femke mocht 10 dozen op komen halen in de winkel. Wil je een lekkere taart bestellen of meer informatie bel dan naar Wendy Weijers: 06-14851902

Femke Weijers, 17 jaar, is geen onbekende in Noordwijkerhout. Eerdere inzamelingsacties voor haar stichting ten behoeve van dolfijntherapie hebben er mede voor gezorgd dat Femke succesvolle therapieën kon volgen in Curaçao. 

De laatste therapie is in september 2017 geweest. De verslagen daarvan kunt u terug lezen via www.dolphins4femke.nl, via haar Facebook pagina Stichting Dolphins4Femke en via BON (klik hier). Recente updates hoe het nu met Femke gaat kunt u vinden op haar Facebook pagina.

N.B.: Femke heeft een bedrag van € 7500,- nodig om de therapie te kunnen bekostigen. De kosten van reis- en verblijf worden volledig zelf gedragen door de familie. Wilt u meer uitleg over de therapie kijk dan eens op www.cdtc.info.

Foto's PR.