Datum: 07-06-2020 - 07:01
22
aug
'18
Koffie+ ochtend in bibliotheek: Op reis met Moskou naar Beijing met Lex Niekel.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Koffie+ ochtend in bibliotheek: Op reis met Moskou naar Beijing met Lex Niekel.

Op donderdag 30 augustus neemt Lex Niekel de bezoekers van Koffie+ in de Bibliotheek in Noordwijkerhout mee op een achtduizend kilometer lange reis van Moskou naar Beijing over ongetwijfeld de mooiste, meest afwisselende en interessante spoorbaan. Lex Niekel vertelt over zijn boek 'Van Rode Plein naar Chinese Muur: een reis met de Trans Mongolië Express'. Niekel wisselt beschrijvingen...

van de bijzondere landschappen en indrukwekkende bezienswaardigheden af met historische anekdotes. Tijdens zijn reis maakt hij kennis met de enge inwoners van Moskou, het optimisme van de jonge Mongoolse bevolking en de soms luidruchtige en opdringerige inwoners van China. 'Van Rode Plein naar Chinese Muur' is meer dan alleen een reisboek. Niekel laat ook zien wat een reis met de Trans Mongolië Express met je als persoon doet.

Koffie+
Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de Bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Datum donderdag 30 augustus
Tijd van 10.30 uur tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
Locatie Bibliotheek in Noordwijkerhout

Foto BON.