Datum: 17-09-2021 - 09:36
18
aug
'18
Sandy de Groot-van der Slot 'Vrijwilliger van het Jaar' bij VVSB. (foto's)
Geschreven door Commissie vrijwilligerszaken VVSB

Sandy de Groot-van der Slot 'Vrijwilliger van het Jaar' bij VVSB. (foto's)

Onder goede weersomstandigheden werd zaterdag de jaarlijkse bedank-barbecue bijeenkomst gehouden voor alle vrijwilligers van VVSB op sportpark De Boekhorst. De voetbalclub mag zich gelukkig prijzen met zoveel hardwerkende vrijwilligers. Voor deze vrijwilligers stond een heerlijke barbecue klaar en met een lekker sappie in de hand was het goed toeven op de Boekhorst....

 

Ieder jaar weer kiest de commissie vrijwilligerszaken onder leiding van Angela van Eeden, uit de vele vrijwilligers die de club rijk is de 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze man of vrouw wordt dan extra in het zonnetje gezet voor het vele werk wat hij of zij voor de club heeft gedaan.

Dit jaar kreeg Sandy de Groot-van der Slot de eer van 'Vrijwilliger van het Jaar' toebedeeld. Sandy is al heel lang vrijwilliger bij VVSB. In 1988 stond ze al achter de bar als haar man Cor ging voetballen. Ze deed ook graag mee met de playbackshow voor de selectie en had de acts tot in de puntjes uitgewerkt.

Toen haar eigen meiden gingen voetballen heeft Sandy met veel plezier de activiteitencommissie versterkt. Sandy heeft bij VVSB aan de start gestaan van het meidenvoetbal. Als leider en als coördinator van alle meiden. Ze heeft nu het stokje van coördinator overgedragen en hopen dat Sandy als teamcaptain van haar kantine team nog lang onze vereniging blijft versterken.

Sandy van harte gefeliciteerd met de benoeming 'Vrijwilliger van het jaar' bij VVSB.

Foto's BON.