Datum: 03-06-2020 - 04:09
16
aug
'18
Burgemeester Goedhart ontvangt Japanse voetbaldelegatie op het gemeentehuis. (foto's)
Geschreven door Stichting Stedenband Hirado

Burgemeester Goedhart ontvangt Japanse voetbaldelegatie op het gemeentehuis. (foto's)

Donderdagmorgen 16 augustus heeft de Japanse voetbaldelegatie uit Hirado een bezoek gebracht aan burgemeester Goedhart en de foto-expositie over Hirado in de hal van het gemeentehuis en in de bibliotheek. Het bezoek is een tegenbezoek nadat in juli 2017 vijf trainers van VVSB een bezoek brachten aan Hirado. In de toespraken van burgemeester Goedhart en de...

Hirado voetbalbond werd de lange geschiedenis benadrukt van de voetbaluitwisseling tussen VVSB en de Hirado voetbalbond. Verder de wens om dit ook in de nieuwe gemeente Noordwijk voort te zetten. Aan wethouder Bilars werd een krant overhandigd van de prefectuur Nagasaki waar Hirado onder valt. Daarin staat een persbericht met foto van het project "Growing friendship through flowers" tussen Hirado en Noordwijkerhout.

Het programma voor de Japanse delegatie uit Hirado ziet er onder andere als volgt uit, op donderdag 16 augustus ontving burgemeester Goedhart de voetbaldelegatie op het gemeentehuis, op vrijdag 17 augustus verzorgen de Japanners een training voor de E (jeugd onder 11 jaar) van VVSB.

Zoals al eerder genoemd is de delegatie uit Hirado zaterdag 18 augustus aanwezig bij de open dag en bekijkt men de oefenwedstrijd van 1e elftal VVSB tegen Spijkenisse. Daarnaast brengt men een bezoek aan de Arena in Amsterdam en zijn ze bij uitzondering welkom bij Ajax op de Toekomst en is men aanwezig bij de competitiewedstrijd Volendam-Den Bosch.

Foto's PR.