Datum: 03-08-2020 - 19:05
14
aug
'18
Welkom op informatieavond Omgevingsvisie ‘Noordwijk voor elkaar’.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Welkom op informatieavond Omgevingsvisie ‘Noordwijk voor elkaar’.

Op woensdag 5 september is er een informatieavond over de geactualiseerde omgevingsvisie van de huidige gemeente Noordwijk. Op woensdag 21 november kiezen de inwoners van het nieuwe Noordwijk hun nieuwe gemeentebestuur. De huidige gemeente Noordwijk heeft in 2017 een visie op de toekomst vastgesteld, de Omgevingsvisie ‘Noordwijk voor elkaar’. Met 7 thema’s die ons...

de weg wijzen (we noemen ze sterren) en duurzaamheid als groene draad geven we in de visie de ambities voor de toekomst handen en voeten. Met heerlijk wonen voor jong en oud, in een fantastische, natuurlijke leefomgeving. Met een uitdagend en innovatief ondernemersklimaat. Met actief beleid op welzijn, sport en cultuur.

Omdat de tijd niet stil staat is bij de vaststelling in 2017 afgesproken dat de omgevingsvisie elk jaar wordt geactualiseerd. Op dit moment ligt de aangepaste visie voor het huidige Noordwijk ter inzage. Vanaf het moment dat Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk op 1 januari 2019 fuseren, zal op basis van de huidige Noordwijkse visie met het nieuwe gemeentebestuur en ALLE inwoners aan een gezamenlijke Omgevingsvisie worden gewerkt voor de toekomst van het nieuwe Noordwijk.

Speciale oproep
Ken je de omgevingsvisie nog niet? Dan nemen wij je graag mee in de achtergronden van de omgevingsvisie en helpen wij je te ontdekken hoe de 7 sterren (thema’s) zijn bedoeld. Wat hun waarde is. En hoe ze iedereen helpen die een plan of een initiatief ontwikkelt. Met de geactualiseerde omgevingsvisie bij de hand kunnen inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties namelijk gericht bouwen.

Zelf ideeën of initiatieven inbrengen
Er is op deze avond ook gelegenheid je ideeën en initiatieven voor de nieuwe gemeente Noordwijk te delen. Op die manier geef je een advies aan het nieuw te vormen gemeentebestuur. Immers, de gemeenteraadsverkiezingen laten niet lang meer op zich wachten.

Alles op een rij
De avond is op woensdag 5 september 2018. Hij is in de Koepel van het voormalige Zilveren Kruis-gebouw in Noordwijk, ingang Van de Mortelstraat 4. Inloop is vanaf 19:15 uur. Start om 19:30 uur. De avond duurt tot circa 21:30 uur.

Graag vooraf aanmelden
Voor een goede voorbereiding stellen wij het op prijs als je je aanmeldt per mail voor de bijeenkomst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doen. Dan kunnen we rekening houden met je komst.

Informatie:
*
De projectinformatiepagina Omgevingsvisie Noordwijk 2030

* Webartikel Noordwijk voor elkaar. Omgevingsvisie Noordwijk 2030 aangepast