Datum: 22-09-2020 - 13:38
14
aug
'18
Zaterdag 18 augustus open dag VVSB en voetbaldelegatie Hirado op bezoek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Zaterdag 18 augustus open dag VVSB en voetbaldelegatie Hirado op bezoek.

Op zaterdag 18 augustus trapt VVSB het nieuwe voetbalseizoen 2018 – 2019 af met een bomvolle open dag. Zowel voor de jeugd als voor alle andere voetballiefhebbers is er dan van alles te doen bij de paars-gelen op Sportpark De Boekhorst. Maak kennis met de vernieuwde selectie van VVSB 1 en scoor alle handtekeningen van de Noordwijkerhoutse voetbal helden, die hopelijk ook....

dit seizoen weer hoge ogen gaan gooien in de Tweede Divisie. Bovendien zullen de nieuwe spelers in de selectie een warm Noordwijkerhouts welkom krijgen op de Boekhorst. Doe mee met penaltyschieten of punten scoren op het gatendoek en win een mooie prijs. Er zijn voetbalspelletjes en een spectaculaire voetbalattractie en voor de kleinsten is er een springkussen.

Voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Spijkenisse sta je zomaar met je neus bovenop de warming-up van de selectie en legt de hoofdtrainer nog wat fijne kneepjes uit. Ook zal de club aandacht besteden aan de VVSB-teams die het afgelopen seizoen kampioen zijn geworden. Wilde je toch al gaan voetballen? Alles wat je wil weten vind je in de VVSB-stand. En als je tijdens de open dag lid wordt van VVSB krijg je een leuk cadeautje!

Natuurlijk zijn er diverse stands met eten en te drinken. Voor de jeugd is er gratis popcorn. Het programma van de open dag op zaterdag 18 augustus is van 13.00 tot 17.00 uur. De oefenwedstrijd van het eerste van VVSB tegen Spijkenisse begint om 15.00 uur op Sportpark De Boekhorst. 

Bezoek delegatie Hirado Japan.
Op de open dag van VVSB is ook een Japanse delegatie uit Hirado aanwezig, dit is een tegenbezoek nadat in juli 2017 vijf trainers van VVSB een bezoek brachten aan Hirado. De Japanse voetbaldelegatie komt woensdag 15 augustus aan op Schiphol en het doel van het tegenbezoek is nu ook weer kennisdeling en voetbal is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van het bezoek.

Het programma voor de Japanse delegatie uit Hirado ziet er onder andere als volgt uit, op donderdag 16 augustus ontvangt burgemeester Goedhart de voetbaldelegatie op het gemeentehuis, op vrijdag 17 augustus verzorgen de Japanners een training voor de E (jeugd onder 11 jaar) van VVSB.

Zoals al eerder genoemd is de delegatie uit Hirado zaterdag 18 augustus aanwezig bij de open dag en bekijkt men de oefenwedstrijd van 1e elftal VVSB tegen Spijkenisse. Daarnaast brengt men een bezoek aan de Arena in Amsterdam en zijn ze bij uitzondering welkom bij Ajax op de Toekomst en is men aanwezig bij de competitiewedstrijd Volendam-Den Bosch.

Foto BON.