Datum: 26-10-2021 - 22:38
11
aug
'18
Er was eens.............in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging

Er was eens.............in Noordwijkerhout. (foto's)

Er was eens.......op zaterdag 11 augustus 2018 in het centrum van Noordwijkerhout, onder zonnige weers- omstandigheden een zeer druk bezochte Sprookjesdag. Ook dit jaar waren er weer heel wat verschillende sprookjes- en filmfiguren waarneembaar in ons dorp en konden de kinderen onder andere op de foto met Vaiana, Elsa, Sneeuwwitje, Rapunzel of Jasmine....

De NOV had er voor gezorgd dat er volop activiteiten met het thema sprookjes te beleven waren in het centrum van ons dorp, zoals schminken, knutselen, spelletjes, lekkere traktaties, door een spinnenweb van de heks kruipen en een leuk ritje maken met de sprookjestrein die de gehele dag door ons dorp reed. Toneelvereniging Odi speelde het sprookje 'Het verwisselde sprookjesboek Oost-West' met veel succes in de tuin van de Witte Kerk.

Iedereen kon ook via het VVV Noordwijkerhout met een stempelkaart meedoen met de Sprookjesspeurtocht inclusief een prijsvraag. Deze moest uiteindelijk met het goede antwoord voor mooie prijzen ingeleverd worden bij het VVV in de Dorpsstraat, aan het eind van de dag werden maar liefst 30 prijswinnaars door Celine van VVV en Gabrielle en Suzanne van de  NOV bekendgemaakt. De meeste prijswinnaars staan op de laatste foto, maar de prijswinnaars die niet aanwezig waren krijgen bericht van de organisatie van de Sprookjesdag. 

Bij de volgende ondernemers konden de kinderen op deze Sprookjesdag de stempelkaart gebruiken:
Schminken op het Marktplein door Kinderopvang Smallsteps, een ritje met de sprookjestrein bij Juwelier André Schilder, een balletje-balletje-spelletje bij Suzanne's Feestshop, door een spinnenweb kruipen bij Vink's Multimedia, een toverstafje smikkelen bij Restaurant Hudson of genieten van een softijsje bij Cafetaria De Koetiller, sprookjesharen laten verzorgen bij Kapsalon Style by Wendy's, een appeltje eten met Sneeuwwitje bij Van Delft Groente en Fruit, limonade drinken bij Lunchroom Arthur, een Hema-foto laten maken door Sjaak Weijers en knutselen bij Wenson.

Foto's BON.