Datum: 06-07-2022 - 12:19
10
aug
'18
Zonnebloemgasten genieten van zonnige picknick bij 'Appeltje Eitje'. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem Noordwijkerhout

Zonnebloemgasten genieten van zonnige picknick bij 'Appeltje Eitje'. (foto's)

De zomertijd is bij uitstek een tijd om er lekker op uit te gaan. Zo ook voor de gasten van de Zonnebloem. Drie maal in de afgelopen weken waren zij te gast bij Appeltje Eitje (zorgboerderij De Hafakker) voor een gezellige en zonnige picknick. Bij aankomst stonden de tafels buiten al gastvrij gedekt en de cliënten van het Raamwerk stonden al te popelen om ons te...

voorzien van koffie of thee met wat lekkers. Lekker genieten van het buiten zijn en de bedrijvigheid om en in de winkel. De winkel heeft een groot assortiment aan biologische producten zoals kaas, jam, sapjes en de leukste cadeautjes en natuurlijk verse eieren en groenten. Wie dat wilde kon ook een kijkje nemen bij de dieren die met heel veel liefde verzorgd worden door cliënten en vrijwilligers van het Raamwerk. 

Ondertussen werden we voorzien van een gezellig verpakte lunch in een bonte zakdoek. De lunch werd afgesloten met een ijsje. Met een voldaan gevoel ging iedereen weer huiswaarts. Hulde voor de cliënten en vrijwilligers voor het verzorgen van deze gezellige picknick. We komen volgend jaar weer graag terug.

Wilt u meer weten over De Zonnebloem ?
Neemt u dan contact op met Betty van de Klugt
Tel. 0252 - 861702
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst en foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.