Datum: 01-07-2022 - 00:28

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

09
aug
'18
We hebben een druk weekend voor de boeg met 6 activiteiten.
Geschreven door Redactie BON

We hebben een druk weekend voor de boeg met 6 activiteiten.

Kijken we even in de zomeragenda van Blik Op Noordwijkerhout dan zien we dat er nogal wat te doen is in het komende weekend. Kijk maar, we hoeven ons niet te vervelen met weer verschillende activiteiten en voor een ieder wat wils. De weersvooruitzichten zijn weer prima te noemen, dus daar kan het dit weekend niet aan liggen, BON wenst u veel plezier...

Kijk hieronder of op de agenda op BON aan de rechterkant van uw scherm, daar vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen die er in 2018 nog zullen plaatsvinden.

Mist u nog een activiteit of een evenement in dit overzicht? Organiseert uw vereniging of organisatie zelf iets binnen de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk wat voor iedereen toegankelijk is?

Meld dit dan aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen het gratis voor u op de best bekeken nieuws-website van Noordwijkerhout en De Zilk.

Zelfs Google ziet dat de meest complete agenda van Noordwijkerhout bij BON huist en zet hem daarom als belangrijkste agenda van ons dorp bovenin.

Klik op de link voor meer informatie.

Vrijdag 10 augustus

* Craftdate bij Stoffig Stel in de Dorpsstraat.

Zaterdag 11 augustus:

Knutselclub voor kids bij Stoffig Stel.

* NOV zomeractiviteit: Sprookjesdag

Zondag 12 augustus:

* Wandeling voor vroege vogels.

*
Zomer kofferbak/rommelmarkten van de Keiebijters.

Maandag 13 augustus

De vijfde van zes toeristische NOV zomermarkten in het centrum van het dorp.