Datum: 17-10-2021 - 21:11
08
aug
'18
Zaterdag 18 augustus het 16e Shantykorenfestival met 8 koren. (programma)
Geschreven door Shantykoor ´t Bollenhart

Zaterdag 18 augustus het 16e Shantykorenfestival met 8 koren. (programma)

Op zaterdag 18 Augustus wordt alweer het 16e Shantykorenfestival in het centrum van Noordwijkerhout gehouden. Er zijn 8 deelnemende koren uit alle windstreken. De organisatie voor dit unieke evenement in het Hart van de Bollenstreek, ligt in handen van het plaatselijke Shantykoor 't Bollenhart en de hoofdsponsor is voor het 8ste jaar Flexible Human Services...

Er staan vier podiums opgesteld waar de acht koren hun optredens gaan verzorgen: in de Dorpsstraat (podium D), in de Zeestraat (podium C), op het Marktplein (podium B) en het hoofdpodium staat bij de Witte Kerk (podium A). Het festival wordt om 12.45 uur geopend en de grande-finale met alle 8 koren is net als de opening op het hoofdpodium bij de Witte Kerk en rond de klok van 17.45 uur.

Deelnemende koren zijn:
Shantykoor Oostvaarders > Almelo, Shantykoor Bravoure > Woerden, Shantykoor ’t Joppekoor > Warmond, Shantykoor De Zilk > De Zilk, Shantykoor Nortada > IJmuiden, Shantykoor IJgenweiss > Berkel en Rodenrijs, Shantykoor Noordwijkers > Noordwijk en.....Shantykoor 't Bollenhart uit Noordwijkerhout. Het programma van de dag staat hieronder.