Datum: 25-09-2020 - 05:46
06
aug
'18
Korenslag Bollenstreek vol (met top) koren.
Geschreven door Popkoor Bloom

Korenslag Bollenstreek vol (met top) koren.

Maar liefst 10 topkoren treden zaterdagavond 6 oktober voor het voetlicht tijdens een avondvullend programma ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Korenslag Bollenstreek. De organisator spreekt van een historische, unieke en spraakmakende korenavond. Onder de deelnemers vinden we o.a. Musicalgezelschap Otis uit Leiden, Popkoor Remix uit Almere...

Vocal group Take It Easy uit Haarlem en Popkoor Focus uit Den Haag. Zij zijn de Korenslagwinnaars van achtereenvolgens 2010, 2012, 2013 en 2014. De grote hal van de Schelft is voor deze avond ingericht als een exclusief, sfeervol en gastvrij theater. Deze intieme zetting vormt het decor van een pittige, van spanning zinderende battle tussen alle prijswinnaars van de afgelopen edities. En natuurlijk is er een optreden van Popkoor Bloom zelf.

Deskundige jury
De deskundige jury bestaat uit Michel de Haas (dirigent/arrangeur), Robin Negenborn (vocal coach) en Peter van den Berg (regisseur). Zij gaan de prestaties zorgvuldig, kritisch en vakkundig beoordelen.

Toegift en afterparty
Een toegift van het winnende koor is inmiddels traditie, evenals de gezellige afterparty met DJ Richard Vink.

Kaartenverkoop
Het programma start om 19.00 uur. Kaarten a € 12,50 zijn via de website www.korenslagbollenstreek.nl te koop. U kunt betalen met Ideal en ontvangt onmiddellijk via email uw e-ticket. Er is tevens kaartverkoop bij VVV, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout en Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout.

Meer informatie
Meer informatie over het programma, de deelnemende koren en de verkoop van e-tickets op www.korenslagbollenstreek.nl. Wij adviseren u tijdig uw kaarten te bestellen want dit evenement missen is eeuwig zonde!

Tekst en foto Popkoor Bloom.