Datum: 19-03-2019 - 03:35
06
aug
'18
Een zonnig en smakelijk Noordwijkerhout Culinair 2018 (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een zonnig en smakelijk Noordwijkerhout Culinair 2018 (foto's)

Alle negen deelnemers waren zaterdagmiddag 4 augustus rond de klok van 17.00 uur er weer klaar voor rondom de Witte Kerk, voor de alweer 16e editie van Noordwijkerhout Culinair die georganiseerd werd door de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). De weergoden waren de organisatie, deelnemers en bezoekers van Noordwijkerhout Culinair...

zoals de gehele zomer van 2018 al het geval is ook nu weer goed gezind. Zo kon de eerste van twee dagen van dit smakelijke evenement onder goede omstandigheden van start gaan. Ook muzikaal was het op de eerste dag buitengewoon goed toeven op de Steeg met de band The B.E. Barton's Jazz Band in het centrum van ons dorp. 

Op zondag deed het zonnetje nog meer zijn best en daarmee trok de tweede dag van culinair 2018 opnieuw flink wat bezoekers. Iedereen deed zich tegoed aan de lekkerste hapjes die de negen Noordwijkerhouts eetgelegenheden aan ze voorschotelden, maar ook een drankje en muziek van The Afternooners maakten Noordwijkerhout Culinair 2018 weer tot een smakelijk en gezellige succes.

De deelnemende eet- en drinkgelegenheden van Noordwijkerhout Culinair 2018 waren:
Restaurant Hudson Bar & Kitchen, Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout, Landgoed Tespelduyn, Café van der Geest, Restaurant To Meat, Catering bij de Buren, Cafetaria De Koetiller & Madero, Butler en Kok, Invitation. 

Foto's BON zijn van zaterdag en zondag. Luchtfoto's zaterdag Chris Koomen.