02
aug
'18
Hans Vervaet 25 jaar vrijwilliger bij Munnekeweij.
Geschreven door Topaz Munnekeweij

Hans Vervaet 25 jaar vrijwilliger bij Munnekeweij.

De heer Hans Vervaet is één van de vrijwillige chauffeurs die volgens rooster, 1x per week de maaltijden van Bon Appetit vanuit Munnekeweij in Noordwijkerhout en De Zilk bezorgt. Hans doet dit in augustus 2018 al 25 jaar en hij is hier mee begonnen na zijn pensionering bij de CON met Tafeltje Dekje in 2007 bij Munnekeweij. Hij vindt het nog steeds leuk...

om te doen. Vooral het contact met ´zijn´ klanten en de andere vrijwillige chauffeurs. Hij hoopt het vrijwilligerswerk dan ook nog jaren te mogen en kunnen doen.

Topaz Munnekeweij is altijd op zoek naar vrijwilligers, voor diverse activiteiten en werkzaamheden. Wilt u hierover informatie, dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligers coördinator Marijke de Elzen.

De maaltijden van Bon Appetit kunnen 2x per week koelvers bij u worden afgeleverd. Deze maaltijden worden vers bereid en onder atmosferische omstandigheden ingepakt,waardoor de maaltijden van hoge kwaliteit en erg lekker zijn. Er is keuze uit 4 voorgerechten, 3 hoofdgerechten menu’s en 4 nagerechten per dag.

De kosten voor de voor- en nagerechten zijn € 0,50 per stuk, het hoofdgerecht kost € 5,50 per stuk. Met alle voorkomende diëten kan rekening worden gehouden. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de service balie of met Andre Möhlmann van Munnekeweij telefoonnummer± 0252-375544.

Foto PR