Datum: 08-08-2020 - 11:21
01
aug
'18
Meer bewegen voor ouderen in Puyckendam, Maasgaarde en Munnekeweij.
Geschreven door Topaz Munnekeweij

Meer bewegen voor ouderen in Puyckendam, Maasgaarde en Munnekeweij.

Fit blijven door 'Sta & Zit Gym' in de gemeente Noordwijkerhout. Een gezellige groep van +/- 12 personen, zowel dames als heren in de leeftijd 60 jaar en ouder, bewegen iedere week uur in het ontmoetingscentrum van Puyckendam of de Maasgaarde in Noordwijkerhout. Of op woensdagavond in Munnekeweij. Bij deze lessen...

ligt het accent op bewegen op muziek in combinatie met spierversterkende en conditionele oefeningen. Ook is er speciale aandacht voor het evenwicht en de soepelheid en worden er soms concentratie- en geheugenoefeningen gedaan. U werkt aan uw lichaam op uw eigen niveau, met of zonder attributen. Dit alles gebeurd staand of naast of zelfs vanuit de stoel en ook weer op uw niveau. Mocht u dus wat minder mobiel zijn, dan kunt u toch deze les volgen.

Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staan vanzelfsprekend centraal tijdens de lessen die drie kwartier duren. Daarna wordt er gezellig koffie gedronken. Lijkt het u leuk om in een gezellige groep aan uw conditie te werken en uw lichaam soepel te houden, dan bent u in deze les op de juiste plek. Kom gerust een keer vrijblijvend proberen.Vanaf september Op maandag/dinsdag/donderdag en vrijdagochtend zijn er groepen actief.

Meer informatie te verkrijgen via de receptie van Topaz Munnekeweij 0252-375544.

Foto PR.