Datum: 19-09-2021 - 12:13
27
jul
'18
Bedrijven schenken kinderfietsje en tractors aan Kinderboerderij De Dierenhoeve. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bedrijven schenken kinderfietsje en tractors aan Kinderboerderij De Dierenhoeve. (foto's)

Kinderboerderij De Dierenhoeve gaf onlangs aan dat de kinderfietsjes, tractors en autootjes waar kinderen op de boerderij veel gebruik van maken aan vervanging toe zijn en stelde de vraag of er mensen of bedrijven genegen waren om een donatie te doen voor nieuwe en veilige exemplaren. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en kwamen er verschillende...

donaties binnen van particulieren. Maar ook twee Noordwijkerhoutse bedrijven wilden na deze oproep graag iets doen voor de bezoekende kinderen van de kinderboerderij. Patricia Balk van Gastouderopvang Engeltjes & Bengeltjes heeft, samen met haar gastkindjes, ter gelegenheid van de verjaardag van Patricia een compleet nieuw kinderfietsje geschonken.

Op zondag 4 maart 2018 openden Marco Hulsebosch en Bianca van den Hoonaard hun nieuwe showroom 'Marco Hulsebosch Complete Tuinaanleg en Onderhoud' waarbij aan de genodigden werd gevraagd om als cadeau een bijdrage te doen in de collectebus en deze opbrengst zou naar de Dierenhoeve gaan. Afgelopen week kon Marco van de openingsopbrengst een drietal prachtige nieuwe tractoren overhandigen aan De Dierenhoeve.

De bezoekende kinderen van de kinderboerderij kunnen vanaf nu weer heerlijk en veilig over het terrein van de boerderij rijden, de vrijwilligers van de Dierenhoeve zijn er héél blij mee en dankbaar voor al deze support.

Foto's PR.