27
jul
'18
De hilarische GlamourBingo op herhaling tijdens Oranjefeesten. (kaartverkoop van start)
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

De hilarische GlamourBingo op herhaling tijdens Oranjefeesten. (kaartverkoop van start)

Na het grote succes van vorig jaar gaat de hilarische GlamourBingo zaterdagavond 1 september op herhaling tijdens de Oranjefeesten van 2018. Dus als je dit evenement van de Oranjevereniging Noordwijkerhout niet wilt missen is het zaak om te zorgen dat je een entreekaart hebt want in navolging van vorig jaar: vol is echt vol. De presentatie van deze hilarische GlamourBingo...

is in handen van Daan De Mooij en onder het genot van een glas bubbels, zang, make-overs, de nodige humor en een mystery guest wordt het vast weer een topavond. Er zijn vijf bingorondes met grote prijzen en met iedere ronde een reis als hoofdprijs.

De entreekosten zijn € 25,- per persoon en dat is inclusief ontvangst met bubbels, bingokaart, lekkere hapjes en een spectaculaire avond. De locatie is in het altijd gezellige Café van der Geest, Zeestraat 7a.

De zaal gaat om 19.30 uur open en de GlamourBingo begint om 20.30 uur. De kaartverkoop is onlangs van start gegaan en de kaarten voor 18+ zijn te koop bij Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a.

Foto boven editie 2017 BON. Foto beneden OV-NWH.