Datum: 09-08-2020 - 13:42
20
jul
'18
Komende 3 dagen 3 markten met in totaal 400 kramen in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Komende 3 dagen 3 markten met in totaal 400 kramen in Noordwijkerhout

Kijken we even in de zomeragenda van Blik Op Noordwijkerhout dan zien we dat er nogal wat te doen is in het komende weekend. Kijk maar, we hoeven ons niet te vervelen met weer verschillende activiteiten en voor een ieder wat wils. De weersvooruitzichten zijn uitstekend te noemen, dus daar kan het dit weekend niet aan liggen, BON wenst u veel plezier...

Kijk hieronder of op de agenda op BON aan de rechterkant van uw scherm, daar vindt u een overzicht van alle activiteiten en evenementen die er in 2018 nog zullen plaatsvinden.

Mist u nog een activiteit of een evenement in dit overzicht? Organiseert uw vereniging of organisatie zelf iets binnen de gemeente Noordwijkerhout en De Zilk wat voor iedereen toegankelijk is?

Meld dit dan aan ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij plaatsen het gratis voor u op de best bekeken nieuws-website van Noordwijkerhout en De Zilk.

Zelfs Google ziet dat de meest complete agenda van Noordwijkerhout bij BON huist en zet hem daarom als belangrijkste agenda van ons dorp bovenin.

Klik op de link voor meer informatie.

Zaterdag 21 juli:

* De grootste braderie van de Bollenstreek. (+/- 150 kramen)

Zondag 22 juli:

Zomer kofferbak/rommelmarkten van de Keiebijters. (+/- 200 kramen)

Maandag 23 juli

De tweee van zes toeristische NOV zomermarkten in het centrum van het dorp. (+/- 50 kramen)