Datum: 26-10-2021 - 10:09
22
jul
'18
BON spot bij de Nijmeegse Vierdaagse een flink aantal wandeltoppers uit Noordwijkerhout en De Zilk. (update foto's Via Gladiola)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

BON spot bij de Nijmeegse Vierdaagse een flink aantal wandeltoppers uit Noordwijkerhout en De Zilk. (update foto's Via Gladiola)

De start van de derde dag van de 102e editie Nijmeegse Vierdaagse was op donderdag 19 juli weer vroeg in de ochtend en net als de twee voorgaande dagen met prima wandelweer. Maar in de loop van de dag kwam het zonnetje regelmatig tevoorschijn en was de warmte en het aantal kilometers voor de deelnemers toch weer een flinke beproeving. De redactie van BON...

was natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig op de derde dag, om de (oud) Noordwijkerhoutse en Zilkse deelnemers aan te moedigen en op de gevoelige plaat vast te leggen. We stonden met onze post op een prachtige en overzichtelijke plek in het begin van de Zevenheuvelenweg (vlak voor de Canadese militairen begraafplaats) tussen Groesbeek en Berg en Daal en het was weer genieten van de deelnemers, het enthousiaste publiek en het mooie weer.

We konden gelukkig flink wat (oud) dorpsgenoten spotten dit jaar en hebben we rond de 46 Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers op de gevoelige plaat vast kunnen leggen bij dit grootste wandelevenement van Nederland. Natuurlijk konden we onze eigen dagboek-schrijver Piet Beelen, zijn zoon en fotograaf Sjoerd en vriend keune Jaap ook op deze dag met hun nieuwe BON-shirts spotten en verder succes wensen met vrijdag 20 juli alweer de laatste dag van deze 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.

Gelukkig gaven alle wandelaars uit ons dorp aan dat het goed met ze ging en dat men de Vierdaagse natuurlijk ging uitlopen. Verschillende deelnemers lopen voor een goed doel en we geven u nog even een aantal linken waarbij u deze toppers en hun goede doel nog kan ondersteunen.

* Fred Droog voor de actie: Een Sint voor ieder 1.

* Willem Vogels voor de Parkinson Vereniging.

* Amy en Tess van Kampen voor No Guts No Glory

* Chantal Witteman voor de Nederlandse Hartstichting.

Update foto's finish Nijmeegse Vierdaagse.
De 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse van 2018 is alweer ten einde, men kan terugkijken op een zeer succesvol evenement wat vrijdagmiddag onder zeer zonnige omstandigheden eindigde op de Via Gladiola. Hier werden alle deelnemers feestelijk ontvangen en hebben we via de sociale media foto's kunnen scoren, dank daarvoor aan alle fotografen.

Foto's van dag 3 redactie BON. (27 foto's van de wandeltoppers en 27 sfeerfoto's) Heeft u een foto van een deelnemer die we niet konden spotten, dan kunt u hem mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zetten we hem of haar erbij.