Datum: 28-09-2021 - 00:39
17
jul
'18
Nieuwe speellocatie Bridgeclub de Schelft.
Geschreven door Bridgeclub De Schelft

Nieuwe speellocatie Bridgeclub de Schelft.

Op donderdag 12 juli werd na de zomerbridge speelmiddag, die iedere donderdagmiddag al in Puyckendam plaats vindt, de handtekening gezet onder de huurovereenkomst tussen de bridgeclub en de Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam. Met ingang van het nieuwe seizoen gaat Bridgeclub de Schelft voor haar wekelijkse bridgecompetitie...

op de maandagavond op deze locatie spelen.

Hans van Mullekom, penningmeester van Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam en Annemarie de Winter, voorzitter van Bridgeclub de Schelft konden, onder het toeziend oog van vele zomerbridgers, hun handtekening zetten onder deze huurovereenkomst en wensten elkaar een prettige samenwerking. De officiële bekrachtiging werd gevolgd door een informeel samenzijn, onder het genot van een drankje.

Vanaf 29 augustus speelt de bridgeclub iedere maandagavond van 19.30 – 23.00 uur en zullen vrijwilligers van Puyckendam zich ontfermen over het uitserveren van koffie/thee en drankjes.

Nieuwe (beginnende) bridgers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij de wedstrijdleider, Sjoerd v.d. Werf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-19387127) of bij de clubsecretaris, Thea ter Heide-Vrolijk, (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-10834531). Ook biedt BC de Schelft de gelegenheid om op iedere clubavond ‘vrij’ in te lopen (kosten 6 euro per paar). Hiervoor ook aanmelden bij de wedstrijdleider (tot 18.30 uur).

Bridgeclub De Schelft. (THV)