16
jul
'18
BON op zoek naar Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij de Nijmeegse Vierdaagse.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

BON op zoek naar Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij de Nijmeegse Vierdaagse.

Van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli vindt dit jaar de editie nummer 102 plaats van de Nijmeegse Vierdaagse. Net als afgelopen jaren is de redactie van BON aanwezig (3e dag), om alle Noordwijkerhoutse en Zilkse wandeltoppers bij dit grootste evenement van Nederland op de gevoelige plaat vast te leggen. Op verzoek van de wandelaars laten we ook dit jaar...

nu al weten waar we precies staan, zodat ook onze plaatselijke deelnemers er rekening mee kunnen houden waar men ons met het fototoestel kan aantreffen. 

We staan op de 3e dag (donderdag 19 juli) op een punt waar de 30, 40 en 50 km bij elkaar zijn gekomen net buiten Groesbeek op weg naar het plaatsje Berg en Dal. Op de beroemde Zevenheuvelenweg in het parcours staan we aan de rechterkant in de omgeving van de kruising met de Derdebaan vlak voor de Canadese oorlogsbegraafplaats. (zie Google-map foto hieronder)

Beste deelnemers..... u kunt ons herkennen aan de banner van Blik Op Noordwijkerhout (zie foto hierboven). Natuurlijk houden we de thuisblijvers die dag op de hoogte van onze bevindingen met een Live-verslag via Facebook tijdens de Vierdaagse van Nijmegen.

Dagboek Piet Beelen.
De redactie BON heeft Piet Beelen net als vorig jaar weer bereid gevonden om een dagboek bij te gaan houden en zo kunnen we ook dit jaar weer de Nijmeegse Vierdaagse uit eerste hand meebeleven. Piet houdt ons met een dagelijks verslag op de hoogte van de ervaringen tijdens zijn 5e deelname aan deze wereldberoemde wandeltocht. Piet loopt dit jaar in het gezelschap van zijn zoon Sjoerd en vriend Jaap, zij gaan gezamenlijk in speciaal gesponsorde shirts...... (met nog 47.431 andere deelnemers) de dagelijkse tocht van 50/40/30 lopen.

Foto's boven BON editie 2017. (klik op de kaart voor een vergroting) (klik hier voor Google-maps)