Datum: 28-05-2020 - 22:47
15
jul
'18
Noordwijkerhouts bedrijf One2track introduceert GPS tracker tegen scooterdiefstal.
Geschreven door One2track

Noordwijkerhouts bedrijf One2track introduceert GPS tracker tegen scooterdiefstal.

Vanaf juli 2018 heeft het Noordwijkerhoutse bedrijf One2track gevestigd op Gravendam, een nieuw merk geïntroduceerd: 'Scooter2track'.  Ieder jaar worden er helaas meer dan 15.000 scooters gestolen in Nederland. Vooral de duurdere Vespa’s hebben een hoge kans op diefstal. Een GPS tracker met bewegingssensor van One2track is hiervoor eé ideale oplossing...

Wacht daarom niet langer en beveilig nu jouw scooter met een GPS tracker. De scooter2track GPS tracker laat jou via een handige app altijd exact weten waar jouw scooter is.

Hoe werkt de scooter GPS tracker?
De scootertracker wordt in het accucompartiment direct naast de accu van de scooter geplaatst. Hierdoor is de GPS tracker onzichtbaar voor dieven. De installatie is eenvoudig en vereist geen uitvoerige technische kennis. Na installatie kun je via de V2track app live jouw scooter volgen. Is de Scooter in beweging, dan ontvang je iedere 10 seconden GPS locatie updates.

Via de app is het ook mogelijk om de locatie geschiedenis van de afgelopen 3 maanden te zien. Je kunt de bewegingssensor activeren zodat je wordt gealarmeerd wanneer de scooter in beweging komt of je stelt eenvoudig veilige zones in. Komt jouw scooter buiten de zone dan ontvang je alarmmeldingen. Beweegt de Scooter niet, dan zal de GPS tracker in slaapstand gaan. Dit zorgt ervoor dat de belasting van de accu en dataverbruik in stilstand zeer minimaal is.

Volledig prepaid en gratis starttegoed
De scootertrackers worden 'plug en play' geleverd inclusief prepaidsimkaart van one2mobile. Deze multiroaming simkaarten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in GPS trackers. Via de app heb je inzicht in het verbruik van de prepaidbundels en kun je bundels bijkopen. Databundels zijn er al vanaf € 5,- en hebben een geldigheid van 180 dagen. Het gemiddelde gebruik van de Scootertracker is slechts € 1,- per maand.

Bij aankoop heeft de simkaart een startbundel waarmee je de eerste maand gratis gebruik kunt maken van de GPS tracker. Is de bundel voor 90% verbruikt dan krijg je een melding zodat je tijdig een nieuwe bundel kunt aankopen. Onze simkaarten wisselen slim tussen de verschillende netwerkproviders, hierdoor zal jouw scootertracker binnen Nederland (KPN en T-Mobile) en Europa altijd verbinding maken met het sterkste netwerk beschikbaar. Meer informatie over one2mobile? www.one2mobile.com

Veilige en betrouwbare producten!
Scooter2track is een merknaam van One2track B.V.. One2track is marktleider op het gebied van GPS horloges voor kinderen en ouderen. De GPS systemen van One2track behoren tot de meest betrouwbare en veilige systemen in Nederland en worden onderhouden onder leiding van een team van Nederlandse specialisten. Alle apparaten hebben de vereiste CE en ROHS keurmerken.

Jouw privacygevoelige gegevens staan opgeslagen op de servers van One2track op een secure locatie binnen Nederland (DataCenterGroup Amsterdam). Hiermee voldoen wij volledig aan de nieuwe Europese privacyregelgeving. Bovendien kun jij er zeker van zijn dat het systeem altijd werkt en jouw privacy maximaal gewaarborgd blijft.

Nu tijdelijke introductieprijs!
Ter introductie kun je deze GPS scootertracker nu tijdelijk kopen van € 129,95 voor slechts € 79,95. Je krijgt hiervoor een tracker inclusief simkaart ter waarde van € 9,95. Je kiest zelf om na het verbruik van de startbundel een nieuwe bundel aan te kopen. Dit is uiteraard geen verplichting. Bij scooter2track heb je volledige vrijheid en zit je niet vast aan een contract of abonnement. Je ontvangt iedere 10 seconden GPS locatie-updates met een dekking in heel Europa. Wacht niet langer en bestel vandaag nog,

Klik hier voor meer informatie over de GPS scootertracker.