10
jul
'18
Como-Obstacle-Run 30 september: schrijf je nu in.
Geschreven door Como Obstacle Run

Como-Obstacle-Run 30 september: schrijf je nu in.

Voor de vierde keer is het spektakel aan het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout. Ieder jaar doen meer mensen mee met de uitdagende Como Obstacle Run. Individueel, met een groep of de Family-run (volwassen-kind). Dat is niet voor niets. Veel obstakels dienen overwonnen te worden in een parcours van 4, 8 of 12 kilometer, de start en finish is bij Restaurant Como & Co....

Wat staat je te wachten? Ben jij sportief, een bootcamper of wil je jezelf ook weleens testen? 
Kom dan naar Restaurant Como & Co, het start- en eindpunt van de run. Rondom het mooie Oosterduinse meer staat een uitdagend parcours Klaar. Na de warming-up is het een belevenis, waarbij je klautert, door modder kruipt en door water gaat. Behendigheid en kracht gaan samen met sportiviteit. Bekijk de aftermovie van vorig jaar op de website www.como-run.nl. Of de foto's op BON. Je ziet het... volop actie, plezier en mooie obstakels in een prachtige omgeving! Heb je er al zin in? Geef je nu op.

Individueel, samen of met een groep de uitdaging aangaan?
Geef je op als individuele deelnemer. Je kan zelf een startgroep kiezen bij je opgave via de website www.com-run.nl. Met meerdere personen deelnemen is gedeeld plezier. Sportteams, collega’s en vrienden groep. Doe samen mee. Stimuleer jouw vrienden, familie en kennissen om met elkaar het parcours te lopen. Voor groepen met meer dan vijf personen is er een speciaal tarief. Het gaat niet om de uitdaging, niet om snelheid niet om een wedstrijd. Het is puur plezier. Ieder loopt in zijn eigen tempo en overwint de obstakels op zijn eigen wijze.

Family run:
Om 11.00 uur start de Family run. Kinderen van 8 tot 15 jaar leggen samen met een volwassenen het parcours af. Start samen met je vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Er zijn meerdere startgroepen. Geef je snel op want vol is vol.

Alle informatie over de Como-Obstacle Run.
Bekijk de website www.como-run.nl. Daar zie je impressies van de vorige jaren, kan je jezelf aanmelden (individueel, met een groep of voor de Family Run). Er zijn al meer dan 400 aanmeldingen binnen. Wacht niet te lang om jezelf aan te melden. Als de startgroepen vol zijn sluiten de aanmeldingen. Ben jij er bij?

Tekst en foto's Como Obstacle Run.