Datum: 19-09-2021 - 14:03
10
jul
'18
Vrijwilligers-barbecue bij De Dierenhoeve. (foto's)
Geschreven door De Dierenhoeve

Vrijwilligers-barbecue bij De Dierenhoeve. (foto's)

Vrijdag 6 juli was het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligers diner. Dit jaar een barbecue met heerlijke hamburgers, mooi broodjes van Brood van nu en allerlei salades. Het weergoden waren het evenement zeer gunstig gestemd. Het bleef tot laat op de avond aangenaam warm en gezellig op het mooie terras van De Dierenhoeve. De Dierenhoeve heeft naast enkele...

bevlogen beheerders, Joke en Bianca voor de dieren, Erika voor het groenonderhoud en Ceciel van het koffiehuis, heel veel vrijwilligers. Deze mensen zijn onontbeerlijk in hun steunen bij alle verschillende werkzaamheden op de boerderij. De Dierenhoeve heeft altijd behoefte aan nieuwe enthousiaste mensen. Er zijn diverse werkzaamheden...dus eigenlijk voor ieder wat wils!

Zoals de vrijwilligers die in het weekend in twee shifts de dieren verzorgen of vrijwilligers die in het koffiehuis werken of vrijwilligers voor allerlei timmerklusjes. Ook in de tuin is er behoefte aan extra handjes. Diverse statushouders hebben ook de weg naar de Dierenhoeve gevonden en zoeken vrijwilligers, die hen willen/kunnen begeleiden.

Spreekt dit je aan en vind je het leuk om ook vrijwilliger te worden dan kun je je opgeven via de Website of Facebook, maar ook op de boerderij, door gewoon een van onze mensen aan te spreken! Onlangs kon de lopende crowdfunding maand van 'de kinderboerderij actief toer' zeer positief afgesloten worden. De benodigde €1800,- werd gehaald, zelfs een klein beetje meer en kunnen er mooie nieuwe fietsjes voor de kinderen en ander rijdend materieel aangeschaft worden.

Op de foto’s enkele impressies van het gezellige vrijwilligers diner (Foto’s Frans van Steijn)