06
jul
'18
Stichting Met je Hart geniet van een natuurtocht met paard en wagen.
Geschreven door Stichting Met je Hart

Stichting Met je Hart geniet van een natuurtocht met paard en wagen.

24 Ouderen en 3 begeleiders gingen afgelopen dinsdag 3 Juli onder leiding van Paul van der Stap met Paard en Wagen de Amsterdamse waterleidingduinen in. Het was een warme dag, voorzien van voldoende water, zonnebrand en petjes trokken we er op uit en kregen we al het schoons te zien wat onze natuur ons te bieden heeft. De ouderen genoten zichtbaar...

en voor vele was het een ware jeugdherinnering. Zo vertelde een van onze gasten “Het was geweldig, ik moest even aan vroeger denken toen ik met mijn vader hout ging halen in de oorlog, het was koud en de kolen waren op. Er waren geen nieuwe te koop en zo bleven we toch warm”

Onderweg gestopt voor een kopje koffie en een heerlijke koek, zo kon iedereen even de benen strekken en goed om zich heen kijken in onze prachtige waterleiding duinen waarvan menig mens niet weet hoe mooi ze daadwerkelijk is.

Na een ruime anderhalf uur kwamen we tevreden en voldaan weer aan bij Café de Doofpot en werden de plannen alweer gemaakt voor een rit tijdens de bronstijd.

Foto PR.