Datum: 04-07-2020 - 07:30
07
jul
'18
Wim van Kampen wint 'Nico Duivenvoorden biljarttoernooi'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Wim van Kampen wint 'Nico Duivenvoorden biljarttoernooi'.

Elk jaar organiseert Biljartvereniging Puyckendam het z.g. Nico Duivenvoorden toernooi en dit jaar was het voor de 21e keer. Er hadden zich 21 leden van de club ingeschreven om op dinsdag 26 juni te strijden voor de eeuwige roem. In poeltjes van 3 speelde iedereen 2 partijen. De 8 besten waren: Arie vd Burg, Mart Geerlings, Ad Deutekom, Wim van Kampen, Leo de Groot...

Johan Turenhout en Gerard vd Voort. Die dag begonnen we om 10 uur en Marian Broekhof had weer voor een overheerlijke soep gezorgd en de club trakteerde op lekkere verse broodjes. De kwart finale, dus met 8 spelers was de volgende week dinsdag 3 juli. Mart Geerlings won van Arie vd Burg, Wim van Kampen won van Ad Deutekom, Leo de Groot was te sterk voor Johan Turenhout en Hans van Mullekom moest het onderspit delven tegen Gerard vd Voort.

Dan de halve finale, Wim van Kampen won van Mart Geerlings, en Leo de Groot was niet opgewassen tegen Gerard vd Voort. De finale ging dus tussen Wim en Gerard, in een zeer spannende finale kwam Gerard slecht 1 carambole tekort en was de nestor van de club: Wim van Kampen winnaar van dit zeer gezellige, jaarlijks terugkerende toernooi.

Ook werd er nog gestreden om de 3e en 4e plaats, tussen Leo en Mart en hier was Leo de sterkste en werd dus netjes 3e. Het was weer een zeer gezellig toernooi die in een goede sfeer werd gespeeld.

Foto's PR.