Datum: 17-10-2021 - 21:19
05
jul
'18
Flexible Human Services geschokt door dodelijk ongeval op N203.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Flexible Human Services geschokt door dodelijk ongeval op N203.

Gisteravond bereikte ons, FHS - Flexible Human Services, het tragische bericht dat er een ernstig ongeval had plaatsgevonden met vijf van onze medewerkers op de N203 bij Uitgeest. Op de weg terug van hun werk in Noordwijkerhout naar hun verblijfsplaats Limmen is de personenauto met twee vrouwen en drie mannen frontaal op een vrachtwagen gebotst....

en vervolgens in een slootkant beland. De twee vrouwen en een man zijn hierbij overleden. De andere twee mannen liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Zo het er nu naar uitziet zullen de gewonden na een (lang) genezingsproces weer helemaal gezond kunnen worden. De toedracht van het ongeval tussen de vrachtwagen en de personenauto is vooralsnog onduidelijk.

Nico Geerlings: “Het is zeer tragisch om drie zeer gewaardeerde, jonge, hardwerkende medewerkers met een mooie toekomst voor zich, op deze manier te verliezen. Onze eerste gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de slachtoffers en de zwaargewonden. We hebben inmiddels de directe familieleden en bekenden in kennis gesteld en we zullen hen op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden.”

Persbericht FHS - Flexible Human Services.