Datum: 02-04-2020 - 05:44
  
Update: 30-3-2020.
02
jul
'18
Jubileumeditie Korenslag Bollenstreek.
Geschreven door Popkoor Bloom

Jubileumeditie Korenslag Bollenstreek.

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Korenslag Bollenstreek pakt organisator Popkoor Bloom op zaterdagavond 6 oktober aanstaande flink uit. Maar liefst 10 (!) topkoren vullen een avondvol programma. De grote hal van de Schelft is op 6 oktober een sfeervol, knus en uitnodigend theater. Daar wil je zijn, want alle winnaars van 10 jaar Korenslag treden op....

Het Schelft theater biedt maar liefst 900 plaatsen.

Koren van hoge kwaliteit
De koren zijn groot (50 mensen) en klein (10 mensen). Zij hebben allen een eigen stijl, genre en choreografie. Wat ze gemeen hebben is een hoge kwaliteit. Zij strijden om de winnaar te worden van deze grootse jubileum-korenslag. Bent u aanwezig bij deze zeer spannende wedstrijd?

Verrassing
Na de wedstrijd maakt u twee verrassingsoptredens mee. Wij informeren u daarover nog. Wij weten nu al dat alleen al voor deze optredens het de moeite waard is om naar het Schelft-theater te komen. En als uitsmijter is er natuurlijk het optreden van Popkoor Bloom zelf.

Afterparty
Na afloop is er traditioneel de afterparty met DJ Richard Vink. Alle koorleden en bezoekers zijn van harte welkom. De ervaring leert dat het zeer gezellig is met dansende, napratende en nagenietende mensen.

Kaarten zijn vanaf nu te koop
Deze fantastische, unieke en bijzondere korenavond in de Bollenstreek start om 19.00 uur. De koren zingen tot 23.30 uur en daarna is de afterparty tot 01:30 uur. Kaarten a € 12,50 zijn vanaf nu via de website www.korenslagbollenstreek.nl te koop. U kunt betalen met Ideal en ontvangt onmiddellijk via email uw e-ticket. Op 15 augustus start de kaartverkoop bij VVV, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout en Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout.

Meer informatie
Meer informatie over het programma, de deelnemende koren en de verkoop van e-tickets op www.korenslagbollenstreek.nl. Popkoor Bloom adviseert u: Bestel snel uw kaarten! Want het wordt een historische en bijzondere avond. 

Foto BON.