30
jun
'18
Familieberichten op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Familieberichten op Blik Op Noordwijkerhout (2x update 30-06-18)

Tegenwoordig hebben veel mensen toegang tot het internet en raadplegen dit medium dan ook dagelijks. Internet neemt steeds meer functies van de gedrukte media over. Dat geldt ook voor familieberichten. BON speelt in op die ontwikkeling. Het is mogelijk voor particulieren om gratis...

een geboortebericht, overlijdensbericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Noordwijkerhout.

Deze nieuwswebsite trekt duizenden bezoekers per dag en is dus een goed medium om uw familiebericht kenbaar te maken aan Noordwijkerhout of De Zilk.

De familieberichten (rouwbericht + dankbetuiging) zijn bijgewerkt tot: 30-06-2018. (klik hier)

Het bericht is geplaatst onder ‘Familieberichten' onder het menu-item 'BlikOp'. U kunt ons uw geboortekaartje toesturen en eventueel een foto van uw pasgeborene. Maar ook een overlijdensbericht of aankondiging van een huwelijksjubileum of wat dan ook. U kunt uw foto/kaart aanleveren in een minimale formaat van 1000x800 pixels. 

De website van BON wordt dagelijks aangepast, dus op elk gewenst moment plaatsen we uw bericht. Het bericht blijft enige tijd staan op de website staan, maar wordt altijd verwijderd als u dat wenst. Een familiebericht plaatsen is kosteloos. Wilt u ook uw bericht plaatsen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..