Datum: 16-02-2020 - 20:00
  
30
jun
'18
Zomerklooien in de bieb van Noordwijkerhout met activiteiten voor kinderen.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Zomerklooien in de bieb van Noordwijkerhout met activiteiten voor kinderen.

De zomervakantie staat voor de deur, dus nodigt de Bibliotheek Bollenstreek alle kinderen uit om te komen zomerklooien in de bieb. In de maanden juli en augustus zijn er leuke kinderactiviteiten zoals knutselen en voorlezen en workshop vloggen in alle bibliotheken van de Bollenstreek en dus ook in de Bibliotheek van Noordwijkerhout op de Herenweg...

Voorlezen en knutselen
Luisteren naar mooie verhalen en natuurlijk wordt er voorgelezen uit een boek dat goed bij de zomer en de vakantie past. Na het voorlezen kunnen kinderen nog gezellig met elkaar een knutselwerkje maken voor mee naar huis. Op 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus van 14.30 uur tot 15.30 uur in de Bibliotheek in Noordwijkerhout. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Meedoen is gratis.

Workshop vloggen
De workshop begint met een introductie op het vloggen, mediawijsheid en inspirerende voorbeelden. Hierna gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van een vlog. In groepjes worden onderwerpen gekozen en bedacht wat ze wel of juist niet willen delen. Natuurlijk wordt de vlog echt gefilmd en uiteindelijk gemonteerd. 

Op 24 augustus van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Bibliotheek in Noordwijkerhout. Deze workshop is voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Meedoen kost € 4,50 p.p. voor leden en € 6,00 p.p. voor niet leden. Kaarten zijn te koop via de www.bibliotheekbollenstreek.nl.

U kunt de activiteiten ook terug vinden in de agenda van Blik Op Noordwijkerhout.

Foto BON
.