Datum: 30-06-2022 - 06:07
24
jun
'18
Droom van de 9-jarige Julia van Osch komt uit met het uitbrengen van een eigen boek. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Droom van de 9-jarige Julia van Osch komt uit met het uitbrengen van een eigen boek. (foto's)

De droom van de 9-jarige Julia van Osch uit Noordwijkerhout is onlangs uitgekomen, ondanks haar nog jonge leeftijd heeft ze in het afgelopen jaar haar een eigen eerste boek geschreven. Met behulp van onder andere haar vader is het verhaal van Julia als een echt boek gedrukt en heeft het als titel meegekregen 'De avonturen van Siep'....

In het boek van Julia spelen de spin Siep en zijn vriendjes de hoofdrol en beleven zij allerlei leuke avonturen. Het boek bevat acht hoofdstukken en bij ieder hoofdstuk zijn een flink aantal vrolijke tekeningen van Dennis toegevoegd. Het is een prachtig boek geworden en is heel erg leuk om zelf te lezen, maar ook als voorleesboek voor jongere kinderen.

Julia hield onlangs een boekbespreking in groep 5 van de Regenboogschool en natuurlijk ging dat over haar eigen zelf geschreven en net uitgebrachte boek. Omdat alle juffen en meesters zo enthousiast waren mocht Julia haar zelf geschreven boek voorlezen in alle klassen van de Regenboog en ook deze kinderen reageerden heel enthousiast op het boek van Julia.

Op woensdag 27 juni is het zover dan promoot Julia om 12.00 uur haar boek op haar eigen Regenboogschool en kan iedereen het boek voor € 13,95 kopen en laten signeren door schrijfster Julia in eigen persoon..

Foto's BON en PR.