24
jun
'18
Zondag 1 juli Open Trouwdag en Lazy Sunday Afternoon op Landgoed Tespelduyn.
Geschreven door Landgoed Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Zondag 1 juli Open Trouwdag en Lazy Sunday Afternoon op Landgoed Tespelduyn.

Op zondag 1 juli aanstaande opent Landgoed Tespelduyn haar deuren voor aanstaande bruidsparen. Van 11:00 uur tot 16:00 uur zijn zij van harte welkom voor een rondleiding op en een kennismaking met het Landgoed. Alle ruimtes van de officiële trouwlocatie zien er deze zondag op hun trouwbest uit zoals de intieme Trouwzaal, de sprookjesachtige Trouwtuin...

de prachtige besloten dinerruimtes en ’t Koetshuys & Landhuys waar een receptie of spetterend feest kan worden gegeven.

“De persoonlijke aanpak van Landgoed Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd” aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Uit feedback van eerdere open dagen blijkt dat de bezoekers zich op Landgoed Tespelduyn oprecht welkom voelen en het enorm waarderen dat wij de open dag er niet zo maar even bij doen.”

Jelle Vleugel vult aan; “aanstaande bruidsparen kunnen op 1 juli geheel vrijblijvend of op afspraak langskomen en genieten van de ons kenmerkende gastvrijheid. Wij laten heerlijke amuses proeven en proosten op het aanstaande huwelijk. Samen met andere bedrijven staan wij klaar om de mooiste dag vorm te geven. Bruidsparen kunnen kennismaken met de ambtenaar van de burgerlijk stand, taarten proeven en genieten van de mooiste decoraties en prachtig bloemwerk.

Aansluitend op de Open dag vindt op Landgoed Tespelduyn de 4e editie van Lazy Sunday Afternoon plaats. “Na de succesvolle eerdere editie met Ellen Vos waren wij er samen al snel uit om 1 juli opnieuw Ellen te verwelkomen op onze Lazy Sunday Afternoon”, aldus Peter Duivenvoorde.

“Ellen is de ideale artiest voor een relaxte middag genieten”, aldus Peter Duivenvoorde. “Ze is een allround zangeres en staat altijd open voor verzoekjes waardoor de gasten betrokken worden bij de muzikale invulling” aldus Ellen Vos. Kortom, voldoende ingrediënten om te komen genieten van de ongedwongen sfeer en gezelligheid.

Voor zowel de Open Dag voor bruidsparen als de Lazy Sunday Afternoon is het parkeren gratis en is ook de entree vrij!

Reserveren is niet nodig maar wel wenselijk; 0252-241333 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Landgoed Tespelduyn - Tespellaan 53 - 2211 VT Noordwijkerhout.

Tekst en foto's Tespelduyn.