23
jun
'18
Samen muziek spelen, kom bij ons langs!
Geschreven door De Harpe Davids

Samen muziek spelen, kom bij ons langs!

Altijd al op een muziekinstrument willen spelen? Dat kan! Woensdag 27 juni is er een inlooprepetitie bij muziekvereniging de Harpe Davids. Van 18.30 t/m 19.15 uur kun je luisteren naar alle leerlingen die, sommige voor het eerst, meespelen met het grote orkest. Na dit korte optreden kan iedereen alle mogelijke instrumenten proberen. Wie weet speel jij straks...

bijvoorbeeld op een klarinet, trompet, sax, trombone of een slagwerkinstrument. Je kunt ons vinden in de Parade, van der Weijdenlaan 2a, te Noordwijkerhout.

HD Music4Kids
HDMusic4Kids is een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming) voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. De lessen zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met allerlei vormen van muziek maken. Tijdens deze lessen leren de kinderen noten lezen en blokfluit spelen. 
Er wordt gezongen en ze gaan aan de slag met ritmes aan de hand van allerlei slagwerkinstrumentjes. Een vrolijke bezigheid! 

Aan het eind van het seizoen maken de kinderen kennis met andere instrumenten en kunnen ze deze ook uitproberen. Wedden dat ze dan gelijk weten welk instrument ze het jaar daarop willen leren spelen? Voor meer informatie of opgeven voor AMV of muzieklessen: Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.harpedavidsnwh.nl

Foto Harpe Davids.