Datum: 05-07-2020 - 09:40
20
jun
'18
Cliënten Orchidee Raamwerk houden 'statiegeld-flessenactie' voor nieuwe tuinmeubels.
Geschreven door Orchidee Hafakker Raamwerk

Cliënten Orchidee Raamwerk houden 'statiegeld-flessenactie' voor nieuwe tuinmeubels.

Onlangs zijn wij met de Orchidee een statiegeld-flessenactie begonnen. De Orchidee is een jongvolwassenen groep met 9 cliënten die verstandelijk en/of lichamelijk beperking hebben. Deze groep is onderdeel van Dagbesteding Hafakker Intensieve begeleiding van Stichting Raamwerk. Omdat wij op de Orchidee een grote tuin hebben willen wij...

deze maximaal kunnen gebruiken wanneer het weer dit toelaat. Na 3 jaar zonder tuinmeubels te zitten willen wij hier graag verandering in gaan brengen. Wij zijn van plan om een aantal tuinmeubels aan te schaffen. Ondertussen hebben we door deze actie al een mooie lounge bank kunnen kopen. Echter hebben we nog een aantal meubels nodig om optimaal van deze tuin te kunnen genieten. Denk aan een grote parasol, een grote tafel om aan te kunnen eten en etc.

Omdat wij met de groep elke dag boodschappen doen kunnen de cliënten de ontvangen flessen meenemen naar de winkel en zelf in de automaat gooien. Hierna kan de groep met het briefje uit de automaat naar de kassa gaan om het in te wisselen voor geld voor de tuinmeubels. Indien het u leuk lijkt om ons hierbij te helpen vragen wij u om uw flessen mee te nemen naar het inleverpunt op de zorgboerderij de Hafakker bij winkeltje Appeltje-Eitje. Dit kan tot uiterlijk 31 juli 2018.

Graag zien wij een hoop flessen tegemoet en alvast hartelijk bedankt!?

Met vriendelijke groet de Cliënten van de Orchidee van Raamwerk.

Foto Raamwerk.