Datum: 01-07-2022 - 00:18

Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op de actiepagina, klik hier.

19
jun
'18
Zonnebloemgasten Noordwijkerhout vertoeven aan het strand van de Langevelderslag. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem Noordwijkerhout

Zonnebloemgasten Noordwijkerhout vertoeven aan het strand van de Langevelderslag. (foto's)

Hoewel het weer maandag 18 juni niet echt om over naar huis te schrijven was, lieten de gasten van de Zonnebloem Noordwijkerhout zich daardoor niet afschrikken. De grijze lucht, de miezerregen en de toch wel wat harde wind vanuit zee waren niet aanlokkelijk te noemen, maar weerhield de mensen niet om hun huis uit te gaan, nog sterker, iedereen die toegezegd....

had mee te willen gaan deze middag, was er ook daadwerkelijk! Vol goede zin voor een strandrit van zo’n drie kwartier met het speciale voertuig, dat het mulle zand van stranden makkelijk door komt en de mogelijkheid biedt om de lijn tussen zand en water weer eens van dichtbij te kunnen zien. Want dat is iets waar gasten van de Zonnebloem, die veelal niet goed ter been zijn, zelf niet zo makkelijk meer kunnen komen.

Maar juist die herinnering aan toen dat nog wel kon, het strand op gaan, de zee van dichtbij ruiken en de weidsheid beleven, de golven horen, dat is iets wat zo fijn is om nog eens te herbeleven! Gelukkig is daar dan de Zonnebloem en de Stichting Outdoor4disabled en gezamenlijk kan zoiets dan, ook op een regenachtige middag in juni, voor gasten van de Zonnebloem worden gerealiseerd.

Een prachtige en fijne belevenis voor drie maal acht gasten en een vrijwilliger van de Zonnebloem, want gedurende deze middag reed het strandvoertuig drie maal uit voor een rit over het strand. Een nieuw voertuig dat overdekt, zoals het sinds dit jaar is en dus zeker met het wat vochtige en winderige weer van deze dag, met een goed gevoel werd ontvangen.Het was genieten, een mooie ervaring en de gezellige sfeer daaromheen was goed te voelen. 

Vervolgens werd nog gezamenlijk genoten van een bakkie in het restaurant aan de Langevelderslag. Een middag met een gouden randje, dat voor de gasten van de laatste rit die middag nog extra werd versterkt in het doorbrekende zonlicht in de openbrekende en blauwer wordende lucht, daar nabij het strand. Weer een geslaagde kleinschalige activiteit waarin de Zonnebloem groot is.

Voor nadere info inzake Zonnebloem en haar activiteiten kunt u contact opnemen met de secretaris van de afdeling Noordwijkerhout: Betty v.d. Klugt tel. 0252-861702.

Tekst en foto's Zonnebloem Noordwijkerhout.