Datum: 23-02-2020 - 07:40
  
12
jun
'18
Marloes de Vetten wint € 500,- Sigma-waardebon bij Bader Schilderwerken. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Marloes de Vetten wint € 500,- Sigma-waardebon bij Bader Schilderwerken. (foto's)

In het voorjaar van 2018 hield de organisatie 'Voor Verf & Wonen' een like-actie op hun Facebook over de zeer goed reinigbare muurverf Sigmapearl Clean Matt. Deelnemers aan deze Facebook-actie moesten aangeven om welke reden zij deze muurverf graag wilde winnen en vervolgens te gaan gebruiken. Marloes de Vetten uit Noordwijkerhout...

gaf aan dat zij twee zeer speelse honden heeft en dat de muren in haar huis regelmatig met zand en modder besmeurd zijn en dat schoonmaken een lastig zaak is en dat deze zeer goed reinigbare muurverf een uitkomst voor haar zou zijn. De jury vond dat een hele goede reden en daarom ontving Marloes op dinsdagochtend een waardebon van € 500,- te besteden aan deze muurverf. 

Eigenaar Dick Bader van Th. M. Bader Schilderwerken op de Gieterij op Gravendam en onderdeel van 'Voor Verf & Wonen' en dealer van Sigma Coatings reikte de prijs uit aan Marloes. Ze gaf aan zeer blij te zijn met de prijs en dat ze in het najaar aan de slag gaat om haar muren te gaan verven met deze zeer goed reinigbare muurverf wat voor Marloes met haar twee honden een echte uitkomst zal zijn.

Foto's BON.