Datum: 19-04-2021 - 11:09

11
jun
'18
Nieuwe hoofdsponsor Open Toernooi TV De Boekhorst.
Geschreven door TV De Boekhorst

Nieuwe hoofdsponsor Open Toernooi TV De Boekhorst.

Dit jaar is RWV Advocaten de trotse sponsor van het Open Toernooi van TV De Boekhorst in Noordwijkerhout. Het RWV Advocaten Open 2018 begint op zaterdag 30 juni en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. TV De Boekhorst en de nieuwe sponsor zijn al jaren aan elkaar verbonden, nu drie medewerksters actief lid zijn van de club. Nadine van de Slot...

Renate de Regt en Lisanne Bergman zijn regelmatig te vinden op de tennisbaan in Noordwijkerhout. Deze persoonlijke betrokkenheid is voor de nieuwe hoofdsponsor de voornaamste reden om hun naam aan het open toernooi te verbinden. Tegelijkertijd ziet het bedrijf een unieke kans om haar zichtbaarheid en betrokkenheid in de regio van Noordwijkerhout te vergroten. Ronald Verheij, partner en advocaat bij RWV en zelf een fervent liefhebber: “Sport is iets dat mensen verbindt en dat vinden we belangrijk”.

Ook TV De Boekhorst is blij met de nieuwe sponsor. “Mooi hoe zakelijke en persoonlijke betrokkenheid tot deze samenwerking hebben geleid”, vindt Frank Uittenbogaard, voorzitter van de sponsorcommissie van de club. Lisanne Bergman, advocaat bij RWV en lid van de toernooicommissie van TV De Boekhorst, is een van de initiatiefnemers van de sponsoring: “Mede dankzij deze samenwerking kunnen we dit jaar weer een topevenement voor spelers van diverse sterktes en een breed publiek neerzetten.”

Het RWV Advocaten Open 2018 op TV De Boekhorst vindt plaats van zaterdag 30 juni t/m zondag 8 juli. Inschrijven kan tot en met 17 juni via toernooi.nl, waar ook meer informatie te vinden is. Op vrijdag 6 juli is de feestavond.

Onderschrift foto PR:
Renate de Regt, Nadine van der Slot, Lisanne Bergman (RWV Advocaten), Frank Uittenbogaard (TV De Boekhorst) en Ronald Verheij (RWV Advocaten) na ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.