Datum: 02-06-2020 - 22:05
10
jun
'18
200 gasten genieten enorm van Noordwijkerhout's Muziekfeest van Stichting Met je Hart. (foto's + filmpje)
Geschreven door 'Eet met je hart" Noordwijkerhout

200 gasten genieten enorm van Noordwijkerhout's Muziekfeest van Stichting Met je Hart. (foto's + filmpje)

Rond de klok van 13.30 uur op zaterdagmiddag 9 juni begon het langzaam druk te worden in de Zeestraat in Noordwijkerhout. In Café van der Geest verzorgde de vrijwilligers van Stichting Met je hart Noordwijkerhout een grandioos muziekfeest voor de ouderen van Noordwijkerhout. Met een flinke donatie van het Fonds 1818 kregen de 200 bezoekers een...

fantastisch muziekprogramma met heel optredens voorgeschoteld en werden ze ook nog van een hapje en een drankje. De Koetillers verwelkomde de eerste gasten met een gezellig optreden op straat, waardoor de sfeer er al snel in zat. Om even voor 14.00 uur was de zaal al goed gevuld en werden de muzikale klanken voortgezet op het podium. Na het spetterende welkomstoptreden van de Koetillers was het de beurt aan de presentator van de middag, Sjaak van den Berg, om iedereen een hartelijk welkom de heten.

Jens Heemskerk mocht als onze jongste deelnemer de spits afbijten en zong een prachtige versie van het lied 'Ben' van Michael Jackson, waarna hij met 'Leef' van André Hazes en 'Krijg toch allemaal de klere' van Danny de Munck de zaal aan het meezingen kreeg. Na Jens was het de beurt aan het koor Revoice. Een prachtig koor van de Victorkerk en gedurende hun optreden kwamen meerdere solisten aan bod en werd alles begeleid door een geweldig muzikaal combo. 

Na het succes van de Hollandse avond bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer mocht ook Carin Meiland niet ontbreken. Carin werd begeleid door Pieter Aandewiel en Martijn Pompe van de band Nightlife. Met haar 'Kleine jongen' en 'De glimlach van een kind' werd bij menig mens de gevoelige snaar geraakt. Het duo Martijn Barnhoorn en Anita van der Zon onder begeleiding van opnieuw Pieter en Martijn hebben naast hun geweldige Jantjes medley en vele andere meezingers ook hun acteer skills goed laten zien. Dat was echt genieten voor iedereen.

En dan de ijzersterke grande finale van 'Shantykoor het Bollenhart', waarbij het het dak ging er af ging. Onder leiding van hun dirigent Jan de klerk werden de bekende zeemansliederen ingezet. Natuurlijk mocht ook de onvervalste echte Noordwijkerhoutse wals niet ontbreken. Je kon goed zien dat alle bezoekers er zichtbaar van genoten hebben deze middag.

Rond de klok van 17.30 uur kwam er helaas aan einde aan dit geweldige feest en gingen er ruim 200 tevreden feestgangers met een goed gevulde maag, dankzij Cafetaria de Koetiller en Restaurant To Meat beide in de Havenstraat, naar huis.

Dit feest had zonder een aantal mensen nooit plaats kunnen vinden daarom willen wij een aantal mensen in het bijzonder bedanken. Fonds 1818 voor het winnen van de Herfstpremie. Zonder jullie had dit feest nooit bestaan. Pieter van der Geest, geheel belangeloos stelde jij je locatie Café van der Geest beschikbaar voor ons en gaf ons de kans om onze droom te realiseren. Wat zijn we je dankbaar.

Onze vrijwilligers, jullie inzet is onbeschrijfelijk. Dankzij jullie kunnen meer dan 90 gasten elke week weer genieten van alle ontmoetingen. Jullie zijn top. Nightforce, jullie hebben er voor gezorgd dat dit feest zonder problemen en met een geweldig geluid is verlopen. Maarten en collega. Bedankt voor jullie inzet deze middag.

Suzanne van Gelderen van Suzanne's Feestshop Niets was jou te gek. Wat een prachtige aankleding en ons logo in ballonnen. Mooier kon het niet. Dank je wel. Sjaak van den Berg, een betere presentator konden wij ons niet wensen. Bedankt voor je inzet. En natuurlijk ons eigen kernteam van Met je hart Noordwijkerhout, de belangrijkste spil in dit hele verhaal. Fantastisch. Wij gaan nog heel lang nagenieten van dit mooie feest en we hopen volgend jaar terug te komen met deel 2.

Stichting Met je hart Noordwijkerhout.

Klik hier voor het filmpje met een korte impressie van het feest (PR).

Foto's PR en Stichting Met je hart.