09
jun
'18
Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 8): Van Nispen JO19-1. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 8): Van Nispen JO19-1. (foto's)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Klik hier voor de kampioen-update 1 > VVSB JO17-3

Klik hier voor de kampioen-update 2 > VVSB Zaterdag 9

Klik hier voor de kampioen-update 3 > Jeugd District Kampioen de 10-jarige Finn Stoter TV De Boekhorst.

Klik hier voor de kampioen-update 4 > VVSB MO15

Klik hier voor de kampioen-update 5 > VVSB Zaterdag 1

Klik hier voor de kampioen-update 6 > VVSB JO9-1

Klik hier voor de kampioen-update 7 > VVSB Zaterdag 2

Van Nispen JO19-1
Van Nispen JO19-1 moest op zaterdag 9 juni zijn kampioenswedstrijd spelen tegen Kickers'69 JO19-1 in de tweede klasse. De wedstrijd werd aan het begin van het seizoen gestaakt vanwege een ongeval en bij deze inhaalwedstrijd van nog een half uurtje werd er afgetrapt met beginstand 1-0 voor de Vannispianen.

Alleen bij winst was het team van JO19 zeker van een eerste plaats, maar de Zilkers kregen al vrij snel een doelpunt tegen en met deze gelijke stand viel er geen kampioenschap te vieren. Gelukkig was de tegenslag van het tegendoelpunt van korte duur, want een mooi doelpunt van Van Nispen zorgde vlak daarna voor het kampioenschap van Van Nispen JO19-1.

Foto's BON.