Datum: 23-02-2019 - 15:56

  

09
jun
'18
'Take me home' de nieuwe bezorgservice van Restaurant Hudson Bar & Kitchen.
Geschreven door Restaurant Hudson

'Take me home' de nieuwe bezorgservice van Restaurant Hudson Bar & Kitchen.

Het populaire Restaurant Hudson Bar & Kitchen is al sinds begin 2014 gevestigd in het midden van het centrum van Noordwijkerhout naast het pittoreske Witte Kerkje aan de Dorpsringweg. Bij Hudson Noordwijkerhout kun je dineren met een beroemdheid in één van de vier Hudson nisjes. Met Kate, Henri of Rock Hudson of toch liever met Hudson Hawk?...

Een riant restaurant met groot terras op de zon, waar niet alleen veel Noordwijkerhouters maar ook de vele toeristen gretig gebruik van maken. 

Heeft u geen tijd of heeft u niet de mogelijkheid om de deur uit te gaan, maar wilt u thuis wel kunnen genieten van de lekkere en bekende Hudson-gerechten dan heeft Hudson goed nieuws voor u. Vanaf zaterdag 9 juni bezorgt Hudson hun overheerlijke gerechten ook thuis tussen 12.00 uur en 21.00 uur. U kunt uw bestelling telefonisch doen op 0252-740100.

Hudson kan u direct vertellen hoe lang het gaat duren, bij grote drukte of evenementen bestaat de kans dat bezorgen helaas niet mogelijk is. De bezorgkosten zijn € 2,50 bij een bestelling tot € 30,-, daarboven is de bezorging van de bestelling gratis. In de bijlage kunt u het aangeboden menu vinden. Eet smakelijk!