Datum: 16-05-2022 - 11:55
07
jun
'18
Informatieavond AVG voor verenigingen.
Geschreven door Gemeente Noordwijkerhout

Informatieavond AVG voor verenigingen.

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) verwerken. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. De AVG zorgt onder meer voor de uitbreiding van privacyrechten van burgers en een grotere...

verantwoordelijkheid voor organisaties met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens.

Informatieavond
De gemeente organiseert op dinsdag 12 juni een informatieavond over de AVG voor verenigingen uit onze gemeente. Deze avond wordt gehouden in het gemeentehuis en begint om 20.00 uur. Inlopen kan vanaf 19.45 uur. Tijdens deze avond krijgt u toelichting op de AVG. Heeft u vragen over de AVG, dan kunt u deze vooraf indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor deze avond is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.

Het Wmo Adviescentrum
Het Wmo Adviescentrum is hét adviespunt voor al uw vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Maak een afspraak voor een gesprek met één van de consulenten. Op werkdagen is het Wmo Adviescentrum telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0252 343 800. U kunt uw vraag ook stellen per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het spreekuur is op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het Gezondheidscentrum Via Antiqua 23 in Noordwijkerhout.