Datum: 03-06-2020 - 00:03
03
jun
'18
Stichting 'Met je Hart' organiseert, met dank aan Fonds 1818, voor ouderen het Noordwijkerhout's Muziekfeest.
Geschreven door 'Eet met je hart" Noordwijkerhout

Stichting 'Met je Hart' organiseert, met dank aan Fonds 1818, voor ouderen het Noordwijkerhout's Muziekfeest.

In december 2017 won de Stichting 'Met je hart' Noordwijkerhout de Herfstpremie van € 5000,- van Fonds 1818. De vrijwilligers van 'Met je Hart' hadden een aanvraag ingediend om een groots muzikaal feest te kunnen organiseren voor de ouderen (65+) van Noordwijkerhout en die werd door het fonds met een flinke premie gehonoreerd. Zaterdag 9 juni is het...

dan zover, eigenaar Pieter van der Geest van Café van der Geest heeft zijn locatie aan de Zeestraat belangeloos beschikbaar gesteld, de deuren van deze feestzaal gaan om 13.30 uur open en het muzikale programma start om 14.00 uur en stopt om 17.30 uur. De Koetillers zullen bij binnenkomst voor een vrolijke muzikale noot gaan zorgen. De presentatie van deze middag ligt in handen Sjaak van den Berg.

Het gezellige programma wat de bezoekers (in totaal 250 toegangskaarten beschikbaar) voorgeschoteld krijgen heeft een hoog muzikaal en Noordwijkerhouts gehalte, er zijn optredens van Jens Heemskerk, Carin Meiland, het koor Revoice, Anita van der Zon en Martijn Barnhoorn begeleid door Pieter Aandewiel en als slotstuk geeft het Shantykoor 't Bollenhart een spetterend optreden.

Aan het muzikale feest werken ook een groot aantal vrijwilligers mee. Zij fungeren bijvoorbeeld de hele middag als obers en serveersters, maar ook kan elke gast desgewenst thuis worden opgehaald en weer worden thuisgebracht door een vrijwilliger die daarvoor beschikbaar is.

De toegangskaarten voor de Noordwijkerhoutse ouderen vanaf 65 jaar zijn voor 5 euro verkrijgbaar bij het VVV Kantoor in de Dorpsstraat, dit is inclusief 2 consumpties en diverse hapjes, die verzorgd worden door Restaurant To Meat en Cafetaria de Koetiller. Suzanne’s Feestshop regelt de feestelijke aankleding van deze vast nu al onvergetelijke middag. Voor informatie kunt u terecht bij coördinator Sabine Fasting: telefoon 06-11836149. U komt toch ook?

Foto PR.