Datum: 02-06-2020 - 21:55
03
jun
'18
Kinderen genieten van het klimmen en klauteren op Kinder Scouting Festival. (foto's BON)
Geschreven door Scouting Bosgeest

Kinderen genieten van het klimmen en klauteren op Kinder Scouting Festival. (foto's BON)

Afgelopen zaterdag organiseerde Scouting Bosgeest ter ere van hun 60 jarige jubileum het Kinder Scouting Festival. Met meer dan 200 kinderen die langs kwamen, geslaagde workshops en prima weer was het een daverend succes. Al voor één uur kwamen de eerste bezoekers al door de poort het festival terrein opgelopen. Waar ze na het verkrijgen...

van een stempelkaart alle activiteiten konden doen. Met onder andere schminken, broodbakken, paracord knopen en klimmen waren er meer dan genoeg uitdagingen te doen. De echt waaghalzen probeerde via de indianenbrug de Guldemondsloot over te steken of namen zo snel mogelijk de stormbaan te nemen.

Voor de kinderen die nog genoeg energie over hadden was er het springkussen nog. Ook bij de koffie corner waar ook thee en limonade te krijgen was waren genoeg ouders te vinden voor een bakkie en een praatje met de bestuursleden. Na meer dan drie uur lol, volle stempelkaarten en plezier was het evenement voorbij en ruimde de vele vrijwilligers van de vereniging in rap tempo alles op. 

De groep kan terug kijken op een hele geslaagd middag waar veel kinderen, oud leden en buren langs kwamen. Heb je deze dag helaas gemist? Elke zaterdagmiddag zijn er leuke activiteiten bij Scouting Bosgeest! Meer informatie is te vinden op www.bosgeest.nl of www.facebook.com/bosgeest.

Foto's BON.