Datum: 04-08-2020 - 06:44
02
jun
'18
Feestelijke opening nieuw bedrijfspand Uitzendbureau NWH Jobs (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Feestelijke opening nieuw bedrijfspand Uitzendbureau NWH Jobs (foto's)

Op vrijdagmiddag 1 juni heeft uitzendbureau NWH Jobs voor haar klanten, leveranciers, personeel en familie/vrienden de deuren van hun nieuwe pand aan de Gieterij op industrieterrein Gravendam geopend. De officiële opening, met onthullen van het logo op het nieuwe pand, werd onder grote belangstelling van 350 genodigden verzorgd door Wethouder Martijn Bilars....

Ruim 10 jaar geleden begonnen de compagnons Dennis van Wieringen, Jacco van Wieringen en Theo Nulkes het uitzendbureau NWH Jobs vanuit een aparte ruimte in de kwekerij (WiN BLOOM). Al gauw werd deze ruimte te klein en werd de kantine in beslag genomen. Vier jaar geleden verhuisde NWH Jobs naar het bedrijventerrein Gravendam waar zij zich vestigde aan de Pletterij 1a.

Inmiddels is ook deze locatie te klein geworden met 12 vaste medewerkers. Doordat uitzendbureau NWH Jobs blijft groeien, was de behoefte aan meer (werk)ruimtes noodzakelijk. Aan Gieterij 35 is een nieuwe locatie gevonden waar meer kantoor- én opslagruimte beschikbaar is. Hierdoor kunnen zij nog efficiënter werken zodat zij klaar zijn voor de toekomst en een nog betere kwaliteit kunnen bieden aan zowel hun klanten en leveranciers als hun uitzendkrachten.

Foto's BON.