Datum: 16-08-2022 - 06:33
30
me
'18
Leerlingen Teylingen College Leeuwenhorst verzorgen activiteiten- ochtend bij Munnekeweij. (foto's)
Geschreven door Teylingen College Leeuwenhorst

Leerlingen Teylingen College Leeuwenhorst verzorgen activiteiten- ochtend bij Munnekeweij. (foto's)

Leerlingen uit 4 HAVO en 5 VWO van het Teylingen College Leeuwenhorst hebben onlangs een activiteitenochtend georganiseerd voor de bewoners van de Munnekeweij. De leerlingen hadden in die week een projectweek en in het kader daarvan moesten ze een maatschappelijke activiteit organiseren. Dinsdagochtend was het spelletjesochtend...

met spelletjes als: pesten, mens erger je niet, rummikub, domino's en schaken. Daarnaast hadden de leerlingen voor wat lekkers gezorgd bij de koffie! Heerlijke cake, chocola en een zelfgebakken kwarktaart. Naast het spelen van spelletjes was het ook gezellig om gewoon een praatje te maken met de bewoners.

Op donderdag 17 mei ging er weer een groepje naar de Munnekeweij en deze keer voor een bingo ochtend! De leerlingen hadden zelf de prijzen geregeld, dat varieerde van zelf gesneden pioenen tot een lekkere fles advocaat met slagroom of een mooie phalaenopsis.

De bewoners bleken erg fanatiek bij de bingo en de leerlingen hielpen met de nummertjes en de bordjes. Al en met al twee hele geslaagde ochtenden voor zowel de bewoners als voor de leerlingen.

Voor de meeste leerlingen was dit een nieuwe ervaring en ze gaven allemaal aan het heel leuk en interessant gevonden te hebben om eens te zien en mee te maken hoe het er een verpleeghuis aan toe gaat.

Foto's Teylingen College.