Datum: 07-07-2020 - 07:41
31
me
'18
Koffie+ ochtend in bibliotheek thema: schrijfworkshop spannende verhalen van Dorothée Albers.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

Koffie+ ochtend in bibliotheek thema: schrijfworkshop spannende verhalen van Dorothée Albers.

Van 6 juni tot 24 juni zijn de Spannende Boeken Weken. Dorothée Albers geeft daarom op 7 juni een workshop creatief schrijven met als thema 'spannende verhalen'. Zij doet dit tijdens de Koffie+ ochtend in de Bibliotheek in Noordwijkerhout. In deze workshop onderzoeken we welke elementen een verhaal spannend maken en hoe je daar mee kan spelen...

Aan de hand van jouw recente of minder recente belevenissen, uitdagende oefeningen, voorbeelden uit de literatuur en een goede dosis verbeeldingskracht doe je inspiratie op voor het schrijven van een spannend verhaal. Schrijfervaring is niet vereist.

Dorothée Albers is sinds 2011 werkzaam als docent creatief schrijven en schrijfcoach. In september 2018 verschijnt haar debuutroman 'Zeemansgraf voor een kort verhaal' bij uitgeverij Cossee.

Koffie+
Bij Koffie+ is iedereen welkom. Tijdens een gezellige koffieochtend in de Bibliotheek ontmoeten mensen elkaar en raken in gesprek aan de hand van een thema, workshop of andere activiteit. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis.

Datum: 7 juni 2018
Tijd: 10.30 uur tot 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur)
Locatie: Bibliotheek in Noordwijkerhout, Herenweg 2, 2211 CC Noordwijkerhout

Foto BON.