27
me
'18
Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 5): VVSB Zaterdag 1.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 5): VVSB Zaterdag 1.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Klik hier voor de kampioen-update 1 > VVSB JO17-3

Klik hier voor de kampioen-update 2 > VVSB Zaterdag 9

Klik hier voor de kampioen-update 3 > Jeugd District Kampioen de 10-jarige Finn Stoter TV De Boekhorst.

Klik hier voor de kampioen-update 4 > VVSB MO15

VVSB Zaterdag 1 naar derde klasse.
Afgelopen zaterdag heeft Zaterdag 1 een unieke prestatie geleverd. De ploeg van trainer Rob Jonkman heeft in het eerste ‘serieuze jaar’ direct promotie afgedwongen. Een aantal weken geleden zag het nog naar uit, dat VVSB zich zou moeten focussen op de nacompetitie. Gedurende de weken dat VVSB zelf niet in actie hoefde te komen hebben kampioenskandidaten Oegstgeest, SEV en deels Alphia punten laten liggen.

Met nog één wedstrijd tegen Meerburg voor de boeg kon de ploeg – en na winst – het kampioenschap niet meer ontgaan. VVSB won de uitwedstrijd tegen de ‘Rijndijkers’ terecht met 3 – 0. Het prachtige maar snikhete sportcomplex van Meerburg ontplofte na 93 minuten voetbal. FB en Twitter hebben veel aandacht gegeven aan deze wedstrijd en het zal een ieder niet ontgaan zijn!

Aart de Jong.