26
me
'18
Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 4): VVSB MO15. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Een Blik Op de kampioenen van 2018 (update 4): VVSB MO15. (foto's)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk'.

Klik hier voor de kampioen-update 1 > VVSB JO17-3

Klik hier voor de kampioen-update 2 > VVSB Zaterdag 9

Klik hier voor Jeugd District Kampioen de 10-jarige Finn Stoter TV De Boekhorst.

VVSB MO15
Zaterdag 26 mei speelde het meiden-team van VVSB MO15 om 12.15 uur hun kampioenswedstrijd tegen Haagse Hout MO15 op Sportpark de Boekhorst. Na een prima 1e helft waarbij de meiden met een 1-0 voorsprong gingen rusten, liep het team van VVSB MO15 in de 2e helft uit naar een prima eindstand van 4-0 en mocht zich daarmee kampioen noemen. Een verfrissende duik op deze warme dag in de kampioensvijver was voor de meiden dan ook extra lekker. 

Foto´s BON.