Datum: 19-09-2021 - 13:29
26
me
'18
Koormiddag in Puyckendam groot succes.
Geschreven door Inloop Puyckendam

Koormiddag in Puyckendam groot succes.

Stichting Met je Hart en de Inloop Puyckendam hadden de handen bijeen geslagen voor een gezellige middag in Puyckendam. Maar liefst 80 bezoekers konden genieten van de prachtige muziek van de Ladies Melody. De swingende Nederlandse liedjes vielen goed in de smaak en natuurlijk werd het Noordwijkerhouts volkslied uit volle borst meegezongen....

De hapjes en drankjes werden verzorgd door Stichting Met je Hart en de Inloop Puyckendam, mede mogelijk gemaakt door een schenking van de voormalige werkwinkel uit De Zilk. Het SOP stelde de grote zaal ter beschikking. Deze middag was bedoelt voor de bezoekers van Stichting Metjehart, Inloop bezoekers en de bewoners van Puyckendam. Een uitnodiging om niet alleen thuis te zitten, maar gezellig met elkaar iets te ondernemen.

In de zomermaanden organiseert de Inloop Puyckendam weer meerdere activiteiten, waaronder wandelingen samen met de buurtsportcoach, jeu de boules, muziekochtenden en creatief. Houdt Blik op Noordwijkerhout dus in de gaten. Op initiatief van gemeente Noordwijkerhout houdt 'Movens Duin en Bollen' een inloop in het ontmoetingscentrum van Puyckendam.

De inloop is een sociale gelegenheid waar iedereen welkom is voor een kopje koffie of thee om zo met elkaar in gesprek te komen, iets te doen of gewoon een krantje lezen in het ontmoetingscentrum van Puyckendam, Pilarenlaan 4. Op maandag, donderdag, vrijdag van 13.00-17.00 uur en op woensdag van 11.00-17.00 uur. Woensdagochtend om 11.00 start de muziekochtend.

Contactpersonen Inloop Puyckendam
Irma Melessen 06-22439398
Loes van Duijvenvoorde 06-50429114

Foto's PR.